top of page

Yamin
"Met een enorme passie voor training, voeding en mindset ben ik in 2022  Strength and Balance begonnen om anderen te begeleiden naar een sportieve, gezonde en bewustere levenswijze." 

Mijn eigen reis begon ik op 15-jarige leeftijd in de plaatselijke sportclub om te werken aan mijn overgewicht, want ik zat niet lekker in mijn vel. Het sporten beviel mij erg goed en ik boekte al snel goede resultaten. Dit gaf mijn zelfvertrouwen en energieniveau een enorme boost en inmiddels ben ik een fanatieke sport-beoefenaar en train ik verschillende disciplines

Zonder slag of stoot is mijn reis niet verlopen en heb ik vele obstakels overwonnen om te zijn waar ik nu ben. Ondanks dat deze obstakels er waren, ben ik mijzelf toch blijven doorontwikkelen. Dit heb ik gedaan door veel boeken te lezen en podcasts te luisteren over persoonlijke ontwikkeling, voeding en training. Daarnaast ben ik geschoold tot voedingsdeskundige, voedingsvoorlichter, personal trainer en sportmasseur. Ook heb ik erg veel praktijkervaring opgedaan als fitness-instructeur in de sportclub waar ik heb gewerkt.

Als ik terugkijk op de afgelopen 10 jaar dan is mijn dankbaarheid groot, omdat ik zoveel heb mogen ervaren en leren. Wat mij het meeste is bij gebleven om je verlangens te verwezenlijken: wees geduldig, vastberaden en consistent. Op naar de volgende 10 jaar!

 
Personal trainer
  • Instagram
bottom of page